BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
ALMAWIN БИО TЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ОТ МИЕЩИ ОРЕХЧЕТА
ALMAWIN БИО TЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ОТ МИЕЩИ ОРЕХЧЕТА "КЛИЙНЪТ"
каталожен номер: 16018004750
750 мл. = 25 пранета
продукта е в наличност
17.60 лева
(€ 9.00)
Описание:
„Клийнът" - течен перилен препарат от миещи орехчета
*Преминал успешно дерматологичните тестове.
*За 25 пранета (750 мл)
Освен естествени изпиращи свойства, миещото орехче има ефект и на естествен омекотител, като в резултат се получава изключително меко и пухкаво пране, затова не е необходимо да се използва омекотител. Ефективен e дори при 20°C, това е енергоспестяващ продукт от ново поколение. За допълнителна белота и предотвратяване на обезцветяването на бялото пране добавете от кислородния избелващ препарат на АлмаВин при температура над 30°C.
„Клийнът" съдържа диворастящи миещи орехчета, растителен сапун и масла, произведени от сертифицирано биологично земеделие. Без ензими.

Сфера на приложение:
Течният перилен препарат на AlmaWin Клинът е подходящ за всички степени на твърдост на водата, за цветно и черно пране и за температури в диапазона между 20°C – 60°C. В случай, че използвате препарата Клинът за бяло пране моля добавете Концентрата на AlmaWin за Избелване с Кислород.

Съвети за приложение:
* Моля разклатете бутилката преди употреба и винаги слагайте Течния перилен препарат на AlmaWin директно в барабана на пералнята.
* Моля съобразете се с инструкциите за грижа и работа с вашата пералня. Обикновено не е необходимо предварително измиване.
За обработка на много упорити петна препоръчваме Концентратът на AlmaWin за Избелване с Кислород. Петната може да бъдат предварително третирани с Гал сапунът на AlmaWin.

Дозировка: 
1 дозировъчна капачка

Пране в перална машина: 
750 мл AlmaWin Клинът е достатъчен за 25 перални цикъла

Препоръчителна употреба:

■Подходящ за бели, цветни и тъмни тъкани от всякаква материя

■Миещите орехчета правят гладенето по-бързо и лесно
■Подходящ за всички степени на твърдост на водата
■Да се използва при температури от 20 до 60° C

Състав:
Екстракт от индийски миещи орехчета
Повърхностноактивни захариди
Мастни алкохол сулфати 
Алкохол 
Растителен сапун*
Бензилов алкохол
Лимонена киселина 
Етерични масла ( върбинака, евкалипт)*
Полизахариди 
Пшеничени протеини 
Вода
* От контролирано биологично земеделие

Суровините:
Балансираното комбиниране на екстракт от черупки на индийски миещи орехчета и чист растителен сапун (от контролирано биологично производство), на базата на природни мазнини и масла, в комбинация с леки повърхностноактивни захариди(от картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло) и мастни алкохол сулфати (от растително масло) създава течен перилен препарат с отлични дерматологични качества, впечатляваща миеща сила и възможност да се справя с петната дори при 20 ° C.
 В този препарат не се използват ензими.
Употребата на екстракт от индийски миещи орехчета в AlmaWin Клинът прави прането ви изключително меко без да е необходим допълнителен омекотител. В следствие на това гладенето е много по-лесно. Всички активни миещи съставки са биоразградими (OECD метод).
Чрез използването на натриеви соли на янтарна киселина течният перилен препарат на AlmaWin се адаптира към всички степени на твърдост на водата. Тези соли мигновено предотвратяват възможността отстранената мърсотия да попадне отново върху влакната и тъканите. Добавената млечна киселина (получена от ферментацията на вторични захарни продукти, като меласа) се грижи за омекотяване на водата в по-ниските температурни граници и за коригиране на киселинността. Също така в случай на ръчно пране кожата ви е много важна за нас.
Силата на препарата да разгражда мазнини действа не само върху прането ви , но също така ще разгради и измие замърсяване и от кожата на ръцете ви. Ценните пшеничени протеини гарантират обезмасляващия ефект върху кожата ви, ако препарата се използва за ръчно пране.
Добавеният алкохол стабилизира течният препарат за пране AlmaWin Клинът и същевременно подпомага почистването. Екстракта от черупките на индийски миещи орехчета бива равномерно разпределен благодарение на добавените полизахариди.
 *  За да мирише прането ви добре използваме само натурални етерични масла. Една добре балансирана комбинация на масло от евкалипт и върбинка (от контролирано биологично производство) осигурява приятен и здравословен аромат.
 * Ненужни баластни вещества и консерванти не могат да бъдат намерени в течния перилен препарат Клинът на AlmaWin. Всички активни миещи съставки са биоразградими.


AlmaWin

Най-добрата възможна екологична съвместимост и санитарна защита на потребителите, както и отлични измиващи и почистващи резултати са нашите ръководни принципи при разработката на продукти.
Повишаването на алергии и увеличаване на замърсяването, водят до объркване на потребителя.
Нашата задача е да разпознаваме този проблем, да намираме решения и да реализираме нови открития при текущите продуктови иновации чрез непрекъснато развитие на продуктите. В AlmaWin продуктите отговарят на увеличаващите се екологични и дерматологични стандарти и убеждават чрез изключителни измиващи и почистващи резултати.
Този процес започва с много внимателен избор на суровини: Всички използвани суровини покриват нашите високи дерматологични и екологични изисквания, като са сертифицирани от „Certisys sprl”. Всички използвани перални-активни вещества са от растителен произход. Ние отказваме да използваме етоксилирани суровини и генно модифицирани ензими. Формулите на продуктите, които следва да бъдат прилагани върху кожата на човека се дават за дерматологично изследване поради нарастващия брой на кожни заболявания.

7-те основни предимства на AlmaWin

1. Завършена система с грижа за чувствителната кожа
2. Успешно тествани и препоръчани от дерматолози
3. Независим контрол от Certisys гарантиращ висок качество на биологичен продукт
4. Нежен към кожата, препоръчителен за алергични хора
5. Всички съставки са декларирани и описани, без ГМО
6. Лесно разградими суровини от биологично сертифицирани или природни продукти
7. Качествени концентрати с отлични перилни и почистващи качества

 © ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg