BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
APTA ТАБЛЕТКИ СЪДОМИЯЛНА ВСИЧКО В ЕДНО Х 32 БР.
APTA ТАБЛЕТКИ СЪДОМИЯЛНА ВСИЧКО В ЕДНО Х 32 БР.
каталожен номер: 104-100057
32 бр. х 20 гр
продукта е в наличност
13.50 лева
(€ 6.90)

Описание:

Таблетките за съдомиялна машина са разработени, за ви осигурят безупречно измиване. Изключителноефикасни, тяхната формула не съдържа фосфати, за да се намали вредното влияние върху околната среда. Изплакващото действие на продукта осигурява изключителен блясък, а солта - омекотява водата чрез антиваровиковото си действие. Чашите са дълготрайно защитени и запазват блясъка си. Антикорозионният агент предпазва приборите и съдовете изработени от неръждаема стомана.

Начин на употреба:

Уверете се, че филтърът е чист. Отстранете по- големите остатъци от храна от съдовете. Поставете таблетката в преградата за миещ препарат или в кошницата за прибори /в този случай използвайте програма безпредварително измиване /. Проверете каква е твърдостта на водата и следвайте указанията за употреба. Една таблетка е достатъчна за едно измиване на леко и средно замърсени съдове при максимална програма от 55 градуса.

Внимание: Да не се използва за съдове и прибори от стар порцелан, кристал, ръчно декорирани, позлатени, сребърни или посребрени, дървени, медни, алуминиеви. Избягвайте контакта между сребърни или посребрени съдове и прибори с такива, изработени от друг материал. Следвайте указанията за употреба, описани от производителя на съдомиялната машина.

За отлични резултати използвайте цялата гама продукти на АПТА за съдомиялни машини - сол, гланц, ароматизатор, почистващ препарат, прах и гел за измиване. 

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg