BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
Б.И.О.С.С-MAX POWER
Б.И.О.С.С-MAX POWER
каталожен номер: 10103100M1
1 kg.
За поръчка, моля, свържете се с нас
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509

Б.И.О.С.С-MAX POWER - За големи септични ями
- Биологично Изчистване и Отпушване на Септични Системи с нова по-силна формула

Състав:

Б.И.О.С.С-MAX POWER е с нова подобрена по-силна формула и е съставен от три групи микроорганизми  образуващи  три обособени зони аеробна, анаеробна и анокси  зона. Това са зони с различен  редокс потенциал и прехода между тях е плавен и съвсем последователен,  което позволява при определени условия да се извършват едновременно анаеробни, аеробни и анокси процеси. В септичната яма посредством специално добавените пероксидните  добавки  микро и макро елементи се подсигурява градиент  на редокс потенциала и зони, които създават условия за функционирането на биологичната  система с пълен пакет биоразграждащи функции.

Действие:
Б.И.О.С.С-MAX POWER е нов иновационен продукт разработен от “ЕКОМАКС-ИНОВАЦИИ”  без аналог на пазара. Ние не само формулираме микробиални препарати, но и създаваме алгоритми за тяхната адаптация в билогичната система във всички биоразградими  субстрати дори при наличие на високи  нива на ксенобиотици.  

Препаратът Б.И.О.С.С-MAX POWER-за септични ями и канализационни системи е съставен на база специално обработена минерална добавка, който след като попадне в септичната яма започва да отделя кислород и създава зона с по-висок редокс потенциал за аеробна биодеградация. В септичната яма няма разбъркване и това предразполага към създаване на различни зони-аеробна, анаеробна и анокси зона.

В резултат на това се постига по-добра биодеградация без каквито и да било промени в септичната яма и скъпи инвестиции. Технологията дава възможност за ефективно разграждане на органичния субстрат с ниски експлоатационни разходи.

ПОЛЗАТА:
1. Премахва миризмите.
2. Ускорява процеса на разграждане 10 пъти.
3. Ликвидира патогенните микроорганизми.
4. Възвръща хидравличната пропускливост на почвата /ако ямата е попивна/.
5. Пълно разграждане без замърсяване на подпочвените води.
6. Отпада необходимостта от изпомпване със специална машина.
7. Спестява много пари и време.

Б.И.О.С.С-MAX POWER  е най-високо технологичния  препарат за септични системи създаден на базата на хибридна биотехнология. Той ви гарантира безпроблемна експлоатация на вашата СЕПТИЧНА СИСТЕМА.

Начин на употреба:
Изсипете 0.100кг. Б.И.О.С.С-MAX POWER  на всеки кубик отпадъчна вода  в 10л. вода, разбъркайте  добре и изчакайте 30 мин. След което изсипете директно в септичната яма или най-близката тоалетна. Третира се два пъти месечно. При температури по-ниски от 5оС в ямата, третиране не се прави.

Състав: аеробни, анаеробни, анокси  микроорганизми репродуциращи ензимите амилаза, протеаза, целулаза и др., емулгатори, минерални добавки, микро и макро елементи и др.

Опаковка: 1 кг.

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg