BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
БИО-КАНАЛИН ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ И ПРЕМАХВАНЕ НА МИРИЗМИ 200 ГР.
БИО-КАНАЛИН ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ И ПРЕМАХВАНЕ НА МИРИЗМИ 200 ГР.
каталожен номер: 010-084210
200 гр. = 25 дози
продукта е в наличност
11.00 лева
(€ 5.62)

Описание: БИО-КАНАЛИН е биоензимен препарат за отпушване, почистване и обезмирисяване на канали и канализационни системи.

Бактериално число: 1.05 х 109/гр.

Опаковка: 200 гр. съдържа 25 дози ( за 25 сифона)

Указания за употреба:
Разтворете една (1) супена лъжица Био-Каналин в около половин литра (500 мл.) леко хладка вода, изчакайте 30 мин. и излейте разтвора в сифона, решетката или тръбата. За предпочитане е изливането на разтвора да стане вечерта преди лягане и да се промие с вода на следващата сутрин. Повторете процедурата ако е необходимо.


Начин на действие:
Био – каналин е комбинация на различни щамове непатогенни анаеробни и факултативни бактерии, комбинирани с хидролазни ензими - протеаза, амилаза, целулаза, липаза и др., предназначен за разграждане на отлагания от мазнини, целулоза и нишесте в промишлени домашни условия, но е особено подходящ за отпушване на сифони, канални решетки и тръбни системи.

Проблеми и поддръжка на сифони, канални решетки и тръбни системи:

Проблемите със запушването и затлачване на сифони, решетки и отходни тръби са свързани с натрупването на хранителни и целулозни отпадъци по стените на тръбите .
Отлагането на тези отпадъци става поради адсорбирането им върху стените на тръбите. Отлагането на мазнини и олио обаче, е поради разликата в температурата на мазнината или олиото, когато се излива в мивката или канала и тази на сифоните и тръбите.
С времето, органичните отлагания се увеличават и промивката на системата с препарати или под налягане не е достатъчна да отстрани отлаганията. Нещо повече, постоянната употреба на химически препарати може да повреди системата и да доведе до нужда от скъп и труден ремонт. Натрупването на органични отлагания води до формиране на неприятни миризми, които не могат да се отстранят по никакъв начин.
 Отлагане на хранителни  отпадъци по стените на тръбите

Как действа Био Каналин ?
Био Каналин е на основата на микроорганизми и ензими. Микроорганизмите живеят и се размножават, използвайки отпадъците като източник на храна. За целта, те произвеждат ензими, които разрушават сложните органични молекули на по-прости, които впоследствие влизат в клетките на микро-организмите, където и завършва процеса на разграждане, като крайните продукти са Въглероден двуокис и вода. Био Каналин включва липази за разграждане на мазнини и олио, протеази за разграждане на протеини (каквито са месото и сиренето), амилази за разграждане на нишесте (основен компонент в картофите, хляба и ориза), целулаза за разграждане на тоалетната хартия, дамски превръзки, салфетки, косми и други .

Предимства на Био Каналин:
•Природен продукт без абсолютно никакво съдържание на сода или киселина; безопасен за сифони, решетки и тръби!
•Бързо втечняване и разграждане на мазнини, олио, нишесте, протеини и целулоза.
• Премахва миризмите!
•Действително разграждане на мазнините вместо пропускането им в канализацията
•Предпазва от затлачване и „връщане” на канализацията
 
Напълно екологично чист продукт, подпомагащ ефективността на цялостната система за обработка на отпадъците.

Съхранение и безопасност:
Съхранявайте в студено и сухо помещение. Избягвайте инхалиране. Избягвайте достъп до очите. Не поемайте през устата. Измивайте ръцете обилно с вода и сапун след работа.   Продукта е нетоксичен и не причинява увреждания.
 
ПОЧИСТВАЙТЕ ТАКА,ЧЕ ДА ЗАПАЗИМ ПЛАНЕТАТА ЧИСТА!© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg