BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
КОМПЛЕКТ САПУНИ В ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА - СЕРИЯ ЦВЕТНИ ХЪЛМОВЕ
КОМПЛЕКТ САПУНИ В ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА - СЕРИЯ ЦВЕТНИ ХЪЛМОВЕ
каталожен номер: 642200052
6 бр х 150 гр.
продукта е в наличност
35.00 лева
(€ 17.90)

Описание:

Сапун Сладка теменужка (романтичен) аромат от древността, прекрасните цветове  и сатенена мекота на това цвете, са били символ за  свещената привлекателност.
Има една легенда: Вулкан за да спечели сърцето на красивата Венера, направил магически еликсир от теменужки, а кралете са покривали ложето си с магическо и сладко ухание. Насладете се и вие на този еликсир, ще бъдете неустоими.

Сапун Зановец (страстен) растение оценявано и засаждано от гърци и римляни заради прекрасните медоносни цветове и аромат привличащ пчелите.
Ухание на жълти цветове огрени от слънцето, бликащи сладък аромат ще ви направят неотразими, привлекателни, ще провокирате интереса на околните, ще бъдете желаната личност.

Сапун Лавандула (релаксиращ) събрана от разцъфналите Тоскански поля ухаещи на билки. Само няколко капки са достатъчни за да си възвърнете ведростта и равновесието в тялото, да прогоните тревогите, да отпуснете сетивата и да бъдете безгрижни и щастливи.

Сапун Кипарис (регенериращ и лечебен) свещения пазител на тези земи. В древни времена това могъщо дърво е било символ на безсмъртие. Насладете се на охлаждащите етерични масла и тяхната лечебна енергия, той ще излекуват всяка физическа и душевна болка.

Сапун Мак (нежен и ободряващ) с пурпурни кадифени нежни листа и цвят с много кратък живот, лесно уязвим но съдържащ много енергия. Червения наситен цвят създава жива емоция, любов, страст и опасност от разочарование. Кадифеното докосване на цветовете и тяхната енергия са символ на нежни чувства и любов. Ако обичате някой или искате да споделите тази любов направете това възможно.

Сапун Ирис (чувствен и изчистващ) - растящ навсякъде в тосканските поля в своята  дива форма и отглеждан в градините на семейните къщи. Това растение притежава силна позитивна  енергияи е символ на сила, дързост, промени, късмет и бъдещи успехи.


Допълнителна информация:
 

Послание не само за тялото но и за душата. В дълбока древност лечителите са използвали силата на растенията. Изучавали са техните специфични свойства да лекуват тялото и сетивата. Цветята са символ на емоции, те подсказват и дават магически усещания за действителността и тайно могат да говорят


NESTI DANTE от Флоренция
„Не сме най-големите, но сме най-добрите”

Да  поговорим за сапуна, за историята на неговото възникване. Всичко започва с една легенда: Рибар приготвил на плажа в Лигурия (Южна Италия) казан с маслиново масло и субстанции съдържащи сода. Жена му сварила субстанцията в казана и го нарекла на местния диалект „савун”. Така възникнало името на град Савона. В началото на 19 ти век бръснаря Андрю Пиърс от Лондон, го трансформира в истинска парфюмерийна козметика. Днес сапуна е не само основен продукт за хигиена, но и страст за много производители. За да се получи истински сапун е необходима не само правилната рецепта, но и много фантазия.
Данте е основателя на фабриката за сапуни  Nesti Dante основана през 1945 година във Флоренция. На 20 годишна възраст Данте прави в дома си първия сапун в 50 литров казан. Само три години по-късно основава своята фабрика в която залага на естествени методи, рецепти и суровини за производството на сапуни. Спазва старата традиция на получаване чрез варене в 70 -120 тонови казани, умело използва комбинация от аромати като ги съчетава в ексцентрични колекции с характерен сюжет.  Използва като активни съставки множество етерични масла и екстракти от екзотични растения и цветя. Натурален сапун от естествени качествени суровини, предназначен за всеки тип кожа. Не изсушава, перфектно почиства с нежна ароматна пяна. Деликатно подбраните аромати пренасят чувствата и сетивата в други измерения. Опаковката е естествена пореста хартия пропускаща аромата, съчетава прекрасен дизайн и фантазия.
13 специфични колекции натурални сапуни съчетаващи 63 различни аромата,
7 колекции течни сапуни и пяни за вана, 8 колекции в подаръчна форма.
Повече от половин столетие натрупан опит и продажби по цял свят, с логото: „Ние винаги ще работим не да бъдем най-големите, а най-добрите”.

Водата поражда живот, водата притежава енергия, водата пречиства, водата и Nesti Dante ще ви дадат ново начало!
Сапуните за нестандартните, за хората с фантазия, за хората обичащи натуралното, за хората пътешественици и тези които даже не са такива но .........кой знае!! Нека да попътуваме заедно в магическия свят на ароматите.

 

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg