BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
ПАТРОНИ ЗА ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА - МИНИ
ПАТРОНИ ЗА ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА - МИНИ
 
продукта не е в наличност
11.60 лева
(€ 5.93)

Each cartridge for Mini Electronic Cigarette v1 is equivalent to 10 traditional cigarettes. This package includes 5 cartridges, which are equal to 50 cigarettes.

Included in this purchase:

5x Cartridges

Each cartridge contains water, propylene glycol, nicotine(your choice), flavoring essence and added membranes to suspend the ingredients. None of the ingredients found in these cartridges contain any of the harmful substances found in traditional cigarettes.

Атомизиращият патрон(пълнител) е съставен от мундщук и контейнер с никотинов разтвор, готов за атомизация. Той не съдържа съставки, вредни за човешкото тяло, като катран и канцерогенни вещества. Мундщукът и контейнерът се употребяват еднoкратно до изчерпване на никотиновия разтвор, след което се заменят с нови.
В контейнера се намира разтворена никотинова течност за атомизиране, с различна концентрация на никотин, в зависимост от различните нужди и вкусове на пушачите. Никотиновият разтвор се получава от тютюн чрез биотехнология, отстраняваща от него вредните субстанции. Един патрон замества от 3 до 5 кутии обикновени цигари, а съдържанието на никотин е по-малко отколкото в една кутия.
Според съдържанието на никотин атомизиращите патрони са класифицирани в четири групи: Висок (high), Среден (medium), Нисък (low) и Нисък (No).
Патроните с високо, средно и ниско съдържание на никотин се използват като заместител на обикновената цигара по време на процеса на въздържание, а патронът с нулево никотиново съдържание е за период на по-дълга употреба.

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg