BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
РЕСТАВИТ КРЕМ
РЕСТАВИТ КРЕМ
каталожен номер: 72
 
продукта не е в наличност
7.70 лева
(€ 3.94)

Това е мазилният вариант на популярната хранителна добавка РЕСТАВИТ, която съдейства против ставни проблеми. Приложен във вид на крем, действието му се усеща веднага! Това е приятно загряване, което носи комфорт на засегнатото място. РЕСТАВИТ КРЕМ, също както капсулите, има в основата си активните съставки на комплекса SALTO 3® - глюкозамин, хондроитин сулфат и специфичен биоактивен млечен протеин. Те обаче се съчетават с още 9 вещества с благотворно действие върху ставите. По този начин ЦЕЛИ 12 АКТИВНИ СЪСТАВКИ се грижат за доброто състояние на колената, гръбнака, рамената и се борят с проблемите от старите травми!

Втрит в засегнатото място, той бързо достига точно там, където е нужен. Активните му съставки атакуват сковаността, стегнатостта и дискомфорта и носят облекчение. Формулата оказва благоприятно влияние и при усилено и изтощително физическо натоварване. Може да се използва самостоятелно или в съчетание с хранителната добавка РЕСТАВИТ. Препоръчва се да се втрива в засегнатите места по 3 пъти дневно с кръгообразни масажни движения.

Предназначение:
РЕСТАВИТ КРЕМ със загряващо действие. Вложените активни съставки подпомагат функциите на ставите. Оказват благоприятно действие при скованост, интензивно физическо натоварване и др.Кремът е подходящо допълнение към други продукти от серията РЕСТАВИТ.

Действие:
Специфичен биоактивен млечен протеин

Открит и патентован от френските лаборатории BIO SERAE (чиито продукт е комбинацията SALTO 3®). Специфичният биоактивен млечен протеин в SALTO 3® допринася за:

подобряване защитата на хондроцитите;
усилване на противовъзпалителния ефект;
инхибиране на ензимите матриксни металопротеази (MMP);
усилване действието на комбинацията от глюкозамин и хондроитин.

Употреба:
Втрива се в кожата 2 до 3 пъти дневно с леки кръгови масажни движения.

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg