BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
SILVER- STAR-ПРЕДОТВРАТЯВА ГНИЕНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
SILVER- STAR-ПРЕДОТВРАТЯВА ГНИЕНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
каталожен номер: 10102109
 
За поръчка, моля, свържете се с нас
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509

 
SILVER-STAR

  

СЪС СРЕБЪРНИ ЙОНИ

 

ЕКОЛОГИЧЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ ГНИЕНЕТО НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

 

 

НЕ СЪДЪРЖА ТОКСИЧНИ ХИМИЧЕСКИ ВЕЩЕСТВА

 
      Среброто е едно от най-старите средства, познати на човека, за борба с причинителите на всички видове инфекции. В древността няма прочуто светилище, което да е без щерна с вода, в която са поставяли сребърни съдове и след благословенията от Бога чрез светкавица, водата се раздава на вярващите за лечение.
     Среброто и действието му в момента се изследва от над 30 института по среброто в  цял свят и всяка година се докладва  действието му върху вируси, бактерии и спори на гъби. Среброто няма токсична доза и е един от деветте елемента, от които е изградено човешкото тяло.
    Микроорганизмите не развиват устойчивост към среброто, което го прави незаменимо в борбата с огромния брой бактерии и спори, развили резистентност към химическите препарати.
     Гниенето, наричано още декомпозиция или разваляне на тъканите на мъртви растения /плодове на растения/,  и друга органична маса е биологичен каскадообразен процес при съдействието на микроорганизми за биохимично преобразуване на сложни органични молекули и субстанции в по-прости и лесно усвоими вещества, необходими за нов растителен и животински растеж и развитие.
      Гниенето е изключително важен процес, който премахва мъртви тела и ги преобразува в полезни нови живи форми / кръговрата на материята в природата/. Освен това процесът се грижи за рециклиране на иначе ограничените материали, енергия и пространство в планетния биом.
Но за сажаление гниенето нанася и големи щети на стопанските производители като разваля тяхната продукция-плодове зеленчуци и др.
     Борбата с гниенето на плодове и зеленчуци е съпътствало човечеството още от времето на първобитния човек. Още тогава те са знаели, че определени ръстения запазват тяхната храна по дълго. Те не са знаели за антибактериалните свойства на тези растения но са виждали крайния резултат. Още от дълбока древност хората са знаели, че като се съхранява мляко в сребърни съдове, то се запазва по дълго. По-бедните хора които не са имали сребърни съдове са поставяли сребърна монета в съда с млякото.
      Лечебните свойства на среброто са били известни и на древните гърци и много отдавна те забелязали, че тези, които използват и се хранят със сребърни прибори се разболяват по рядко и почти не страдат от инфекции. Използвани били и сребърни пластинки, които слагали върху раните за да избегнат инфекцията и да ускорят заздравяването.
Това ценно познание се предавало от поколение на поколение, главно в семействата и дворовете на крале, императори, султани и други владетели.  Те можели да си позволят да се хранят със сребърни прибори, да пият от сребърни чаши и да държат храната си в сребърни съдове. В резултат на това, минимални количества сребро непрекъснато се отделяли от повърхността на съдовете и преминавали в храната и питиетата на тези хора. Така с времето организмът им се насищал достатъчно със сребро, което ефективно ги предпазвало от всякакви инфекции.
      Именно активното използване на среброто от тези височайши персони е източника на нарицателното за благородник - "Синя Кръв". Това е така, защото много-продължителното и активно приемане на сребро водело до леко посребряване на кожата и придавало лилаво-синкав цвят на кръвта. И тъй като само най-богатите (т.е. управлявщите) са можели да си позволят да бъдат в редовен контакт със среброто, така се родил митът за хората със "синя кръв" - благородниците, които поради това считат, че са много по-различни от останалите хора.  
       Няма християнин, който да не е чувал и да не знае за чудните свойства на "светената вода" - вода, която става такава едва след като престои известно време в сребърен съд, на специално място в черквата.


КАКАВО ПРЕДСТАВЛЯВА  SILVERSTAR  

СЪС СРЕБЪРНИ ЙОНИ

 

 
SILVERSTAR СЪС СРЕБЪРНИ ЙОНИ – представлява разтвор на електро-колоидно сребро
 
     Това е най-новата и обещаваща група сребърни продукти, защото е резултат от последните достижения на науката и техниката и се характеризира с изключително малки по размер сребърни частици и съдържание единствено на сребро /без примеси/. Концентрациите варират от 5 до 15 мг/л, която е най-подходяща доза за унищожаване на микроорганизмите причиняващи гниене на продуктите. Може да се използва както за напръскване на плодовети и зеленчуците , така и за потопяването им в разтвора за около 10 секунди.
    Истинският сребърен електро-колоид е безцветен, до много бледо-жълт на цвят, защото сребърните микро-частици са толкова малки, че не могат да отразяват достатъчно светлина във видимия за невъоръженото човешко око светлинен спектър. Когато попаднат в близост до даден микроорганизъм, те блокират действието на неговите жизнени ензими, микроорганизмът загива, а микро-частиците продължават своето действие. Този ефект се повтаря отново и отново при среща с други микроорганизми.
      Кристалната форма е състоянието на сухата и мъртва материя затова SILVERSTAR СЪС СРЕБЪРНИ ЙОНИ  е един от малкото ефективни продукти за тази цел.
 
 
 
 
© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg