BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
УРОХЕЛП
УРОХЕЛП
каталожен номер: 72
 
продукта не е в наличност
8.00 лева
(€ 4.09)

подпомага функциите на бъбреците и уринарния тракт
20 капс. x 450 mg
СЪСТАВ: всяка желатинова капсула съдържа: сух екстракт от листа на бреза- 233 mg; сух екстракт от червена боровинка – 144 mg; сух екстракт от мечо грозде – 55 mg.
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: подпомага за поддържане на нормалното състояние на пикочните пътища и функцията на бъбреците; подобрява отделянето на пикочна киселина и намалява възможността от образуване на камъни в бъбреците; подтиска развитието на патогенни бактерии; действа диуретично.
ДЕЙСТВИЕ:
Бреза: екстрактът от брезови листа подпомага организма в борбата с патогенните бактерии, които причиняват дискомфорт и парене по време на уриниране. подобрява отделянето на пикочна киселина и намалява възможността от образуване на камъни в бъбреците. има антиоксидантен и диуретичен ефект.
Мечо грозде: има ясно изразено благоприятно действие върху пикочните пътища и подпомага организма при остри и хронични проблеми. има диуретично действие.
Червена боровинка: има антисептичен ефект. подтиска прилепването и задържането на патогенни бактерии и микроорганизми по стените на пикочния мехур и уретера.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: за възрастни - два пъти дневно по 1 капсула, след храна. при остри състояния - 2 пъти на ден по 2 капсули. продължителността на употреба на урохелп трябва да е не повече от 1 месец, след което може да се направи почивка и курса да се повтори.

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg