BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
УСТРОЙСТВО ЗА ЗАЩИТА ОТ РАДИАЦИЯ ИЗЛЪЧВАНА ОТ ТЕЛЕФОНИ
УСТРОЙСТВО ЗА ЗАЩИТА ОТ РАДИАЦИЯ ИЗЛЪЧВАНА ОТ ТЕЛЕФОНИ
каталожен номер: 31490028
1 бр.
продукта не е в наличност
29.95 лева
(€ 15.31)

През последните години редица изследвания обръщат

 внимание на неблагоприятните ефекти от електромагнитната
радиация върху човешкото здраве.

PhoneShield кварц ефективно защитава Вас и Вашите близки от вредните странични ефекти, резултат от всекидневната употреба на така необходимите ни мобилни телефони.


Елекромагнитната радиация (ЕМР) е част от всекидневния ни начин на живот – вкъщи, на работа, в училище, дори в парка – тя е навсякъде. Вече знаем, че изкуствената ЕМР, създавана от нашите любими мобилни телефони, компютри и други форми на безжични технологии, има вредни странични ефекти за човека. Освен това е факт, че децата са особено уязвими заради недоразвитата си имунна система и тънката черепна кост, което позволява на ЕМР да проникне дълбоко в мозъка.

headache_pic1

Главоболие                                                                                                                  
• Неспокоен сън
• Преумора
• Липса на концентрация
• Замъглено зрение
• Чувство на отпадналост


...това са само част от нежеланите странични ефекти. Вече съществуват алармиращи доказателства за вредния дългосрочен ефект от ЕМР върху имунната ни система, което ни прави уязвими срещу най-различни болести. Експерти в индустрията описват ЕМР като „невидимата чума на XXI век, която ще се окаже много по-лоша от тютюна, азбеста и талидомида взети заедно”. 

Имаме ли алтернатива? Отговорът е миниатюрното кварцово устройство PhoneShield, разработено изцяло с цел намаляване неблагоприятните странични ефекти върху нашето здраве, причинени от излъчваната радиация от GSM-и, компютри и безжични стационарни телефони.

PhoneShield кварц е:

  • подходящ за всички от семейството
  • поставя се за секунда - не е необходимо допълнително захранване или батерия
  • подходящ за всички марки и модели телефони
  • с доказана липса на въздействие върху експлоатационните качества на телефона
  • безопасен (дори при инцидентно поглъщане)
  • разработен и произведен във Великобритания, с европейски сертификат за качество
  • наличен в стилен сребрист цвят
  • с безсрочен експлоатационен срок
  • перфектен здравословен подарък

Ключови характеристики на PhoneShield


      

Виж как действа: www.youtube.com/phoneshield

Описание и цел 


 
Разработени и произведени във Великобритания, за да неутрализират вредните биологични ефекти от електромагнитната радиация (ЕМР), излъчвана от електически уреди, основани на предаването на информация по безжичен път.


Спецификация   

Представляват изпъкнали, кръгли сребърни бутони със самозалепващо дъно. Съдържат компресирани природни кварцови кристали с пиезоелектрични характеристики, създадени по специална формула да отразяват радиовълните в тесен честотен спектър, съвпадащ с този на човешкия мозък. Устройствата са създадени да издържат дълго време, не се зареждат, работят без батерии, нямат странични ефекти и не оказват влияние върху нормалното функциониране на апарата към който са прикрепени.

    Диаметър  на устроиството : 17mm   дебелина: 4mm      


Приложение   


Може да се прикрепи към всички видове мобилни телефони, домашни безжични телефони, както и към дребни електроуреди.  Пазарът   

Публикациите на международните експерти за опасностите, които крие ЕМР подтикнаха много правителства в цял свят да препоръчат на хората да бъдат внимателни в употребата на устройства, излъчващи ЕМР. Особено внимание трябва да бъде насочено към децата, тъй като те са по-уязвими от възрастните, поради недоразвитата им имунна система.
Почти във всеки дом, училище, офис има компютър и мобилен телефон, които допринасят за създаването на електромагнитна мъгла, наскоро описана като „днешната чума”
Приблизително 90% от населението, изложено на ЕМР е податливо на нейните ефекти. 5% се оказват свръх-чувствителни и им се налага да потърсят специализирана помощ, а останалите 85% често се оплакват от различни неразположения като главоболие, преумора, неспокоен сън, замъглено зрение – списъкът е безкраен.

Ефективността  
е доказана от:(a) Науката
(b) Медицината

(d)  Био-енергетичен анализ

(d)  Препоръки    


Независима лицензирана лаборатория във Великобритания тества технологията, като използва човешки кръвни телца и заключава, че „тестовете са в подкрепа на твърдението, че използваната технология с кристали е ефективно средство за намаляване вредните биологични ефекти от радиацията от мобилните телефони”.

Физиотерапевтични техники за тестване на мускулите доказват способността на устройствата да възвръщат силата на мускулите, намалена от подлагането на ЕМР.


Специализирани инструменти за анализ на информация предавана от тялото са документирали предпазния ефект на устройствата върху 35 човешки органа.

 
Практикуващи лекари и клиенти споделят, че PhoneShield и Wi-fiShield облекчават симптомите на облъчване от ЕМР и имат по-добър ефект от някои по-скъпо струващи конкурентни продукти. Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер препоръчва PhoneShield на своите играчи след проведен тест по време на тренировка.FAQ
Защо индустрията сама не осигурява защита?

    Вярна на собствените си интереси, индустрията продължава да твърди, че мобилната технология е безопасна, осланяйки се на данни от изследвания за специфичната способност на поглъщане (SAR), която се занимава единствено с поглъщането на топлина от главата (термалния ефект). Предлагането на защита може да се окаже скъпо-струващо удоволствие. Въпреки публикуваните научни доказателства, индустрията отказва да признае съществуването на потенциално вреден биологичен (нетермален) ефект.

Ако вярваме дори и на малка част от това, което експертите казват, това е цената за спокойствие на духа.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТУК: СТАТИИ

http://ekomakcapi.com/article_61.html

Производител:
Natural Health & Leisure Products Limited
Произход:
Великобритания
© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg