BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
СТАТИЯ: "МЕД И БИРА! ШАМПОАНЪТ НА LOGONA "МЕД И БИРА" НОМЕР 1 В ГЕРМАНИЯ"
СТАТИЯ:

Шампоанът на LOGONA Мед и бира e класиран на първо място измежду 28 най-продавани марки шампоани за обем в Германия. Това е резултат от тестовете проведени от най-реномираното екологично немско списание Oekotest през месец септември. В анализа на марките са включени съставки като синтетични аромати; аромати, предизвикващи алергии; полициклични мускусни съединения; халогенорганични съединения; ПЕГ – полиетилен гликол и техни съединения; доказано вредни химически съединения.

Шампоанът на LOGONA e без нито едно от всички тези съединения и заслужено е на първо място. На дъното в класацията са шампоаните на Dove, Herbal essences, Pantene pro V. Те съдържат освен от изброените опасни съединения, но и формалдехид.

Резултатът от изследването на Oekotest e естествен. Шампоаните на LOGONA са известни в цял свят със своето био качество и ефективност. Те държат 44.8% от общите продажби на био шампоани в Европа. В България също най-продаваният био шампоан е LOGONA Мед и бира. Ако не сте добавяли в бирата си мед, то няма никакво съмнение, че върху косите ви, тези съставки в био шампона на LOGONA, ще направят косите ви неотразими.

Източник:
Светла Николова

Научете повече за Logona и немското качество от тук: Продукти LOGONA

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg