BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
ALMAWIN БИО ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА БЯЛО И ЦВЕТНО 750 МЛ.
ALMAWIN БИО ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА БЯЛО И ЦВЕТНО 750 МЛ.
каталожен номер: 16018001750
750 мл.=16 пранета
продукта не е в наличност
15.60 лева
(€ 7.98)
Описание: За 16 пранета (750 мл)
Естествено ефективен продукт със суровини от  растения от контролирано биологично земеделие, с изключителна изпираща сила и без оптични избелители. Подходящ за всички степени на твърдост на водата. Без генно-модифицирани ензими.

Препоръчителна употреба:

■Подходящ за всички бели и цветни тъкани от памук, лен, коноп и синтетични материи
■Особенно подходящ за тъмни тъкани
■Да не се използва за вълнени и копринени материи
■Препоръчва се при температури от 30, 40, 60 и 95° C
Течният перилен препарат на AlmaWin е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.
Суровините:
Течният перилен препарат на AlmaWin се състои от чист растителен сапун от контролирано биологично производство – на базата на природни мазнини и масла, също от контролирано биологично производство. В комбинация с леки повърхностноактивни захариди(от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло) и мастни алкохол сулфати ние създадохме течен перилен препарат с чудесни дерматологични свойства и впечатляващи миещи качества, способен да се справя с петна дори при 30 ° C. Не използваме ензими или генно модифицирани организми.
Всички използвани активни миещи съставки са биоразградими (OECD метод)
Чрез използването на натриеви соли на янтарна киселина течният перилен препарат на AlmaWin се адаптира към всички степени на твърдост на водата. Тези соли мигновенно предотвратяват възможността отстранената мърсотия да попадне отново върху влакната и тъканите. Добавената млечна киселина (получена от ферментацията на вторични захарни продукти, като меласа) се грижи за омекотяване на водата в по-ниските температурни граници и за коригиране на киселинността.
Също така в случай на ръчно пране кожата ви е много важна за нас. Силата на препарата да разгражда мазнини действа не само върху прането ви , но също така ще разгради и измие замърсяване и от кожата на ръцете ви. Ценните пшеничени протеини гарантират обезмасляващия ефект върху кожата ви, ако препарата се използва за ръчно пране.
Добавеният алкохол стабилизира течният препарат за пране на AlmaWin и същевременно подпомага почистването.
За да мирише прането ви добре използваме само натурални етерични масла. В случая за постигането на приятния аромат се грижи етерично масло от лавандула от контролирано биологично производство.
Ненужни баластни вещества и консерванти не могат да бъдат намерени в течния перилен препарат на AlmaWin. Всички активни миещи съставки са разбира се биоразградими.
Състав:
Растителен сапун 
Повърхностноактивни захариди
Мастни алкохол сулфати 
Алкохол 
Млечна киселина 
Натриеви соли на янтарна киселина 
Пшеничени протеини 
Етерично лавандулово масло * 
Вода 
* От контролирано биологично земеделие
Сфера на приложение:
AlmaWin течен перилен препарат - концентрат е подходящ за всички степени на твърдост на водата, за бяло и цветно пране и за всички температури в диапазона от 30 °C до 95 °C.
Съвети за приложение:
Винаги слагайте Течния перилен препарат на AlmaWin директно в барабана на пералнята. Моля съобразете се с инструкциите за грижа и работа с вашата пералня. Обикновено не е необходимо предварително измиване. За обработка на много упорити петна препоръчваме Концентрата на AlmaWin за Избелване с Кислород. Петната може да бъдат предварително третирани с Течният перилен препарат или Гал сапунът на AlmaWin.
Пране в перална машина:
750 мл AlmaWin течен препарат концентрат е достатъчен за 16 перални цикъла. 
1 дозировъчна капачка = 30 мл
Ръчно пране:
750 мл AlmaWin течен препарат концентрат е достатъчен за 50 изпирания. 
Разредете 15 мл AlmaWin течен препарат за пране в 5 литра вода.

AlmaWin
Най-добрата възможна екологична съвместимост и санитарна защита на потребителите, както и отлични измиващи и почистващи резултати са нашите ръководни принципи при разработката на продукти.
Повишаването на алергии и увеличаване на замърсяването, водят до объркване на потребителя.
Нашата задача е да разпознаваме този проблем, да намираме решения и да реализираме нови открития при текущите продуктови иновации чрез непрекъснато развитие на продуктите. В AlmaWin продуктите отговарят на увеличаващите се екологични и дерматологични стандарти и убеждават чрез изключителни измиващи и почистващи резултати.
Този процес започва с много внимателен избор на суровини: Всички използвани суровини покриват нашите високи дерматологични и екологични изисквания, като са сертифицирани от „Certisys sprl”. Всички използвани перални-активни вещества са от растителен произход. Ние отказваме да използваме етоксилирани суровини и генно модифицирани ензими. Формулите на продуктите, които следва да бъдат прилагани върху кожата на човека се дават за дерматологично изследване поради нарастващия брой на кожни заболявания.

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg