BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
APTA ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИЯЛНА КЛАСИК С ЛИМОН Х 45 БР.
APTA ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИЯЛНА КЛАСИК С ЛИМОН Х 45 БР.
каталожен номер: 104-100243
45 бр. х 18 гр
продукта е в наличност
12.70 лева
(€ 6.49)

Описание:

Формулата на таблетките Ви гарантира безупречна чистота, благодарение на ензимите, които разтварят мръсотията дори и без предварително измиване. постигане на идеален резултат на всекиетап от цикъла на миене.
За отлични резултати използвайте и другите продукти от гамата за съдомиялни машини АПТА - сол, гланц, ароматизатор, почистващ препарат за съдомиална /почистване на мазнина и котлен камък/.

Начин на употреба:

Проверете дали филтърът е чист. Отстранете по- големите остатъци от храна от съдовете. Поставете таблетката в преградата /дозатора/ за миещ препарат. Използвайте нормална програма за миене (55-60оС) без цикъл на предварително измиване. Проверете каква е твърдостта на водата и следвайте указанията за употреба. Една таблетка е достатъчна за едно измиване на леко и средно замърсени съдове.

Внимание: Да не се използва за съдове и прибори от стар порцелан, кристал, ръчно декорирани, позлатени, сребърни или посребрени, дървени, медни, алуминиеви. Избягвайте контакта между сребърни или посребрени съдове и прибори с такива, изработени от друг материал. Следвайте указанията за употреба, описани от производителя на съдомиялната машина.

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg