BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
KОМПЛЕКТ САПУНИ В ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА - СЕРИЯ DOLCE VIVERE
KОМПЛЕКТ САПУНИ В ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА - СЕРИЯ DOLCE VIVERE
каталожен номер: 642200158
6 бр х 150 гр.
продукта е в наличност
35.00 лева
(€ 17.90)

Описание:
Сапун Сардиния – Прекрасен слънчев остров ухаещ на маслини и нектар от Смирна, Мастиков храст и Хеликрисум, раждащ усещания за истински средиземноморски стил.
Сапун Рим – История, могъщество, древни легенди, силни мъже и сладки усещания за красота с ухания на разцъфнал Олеандър, Мускатова лоза и Смокиня.
Сапун Флоренция - Изкуство, изящество на древни майстори и музиканти примесени със уханието на Син ирис, Сутрешна роса и Лавър за да създадат искрящ аромат богат на енергия и живот.
Сапун Портофино – Древни градове, рибари и красиви гледки, поля с полюшваща се трева от бриза носещ свеж мирис на Морска лилия, Лен и Рози с прекрасни усещания за пълно щастие.
Сапун Капри – Митове и легенди с топли плажове и влажен бриз примесен с цвят от Сицилиански портокал, охладена Мандарина и Босилек, предизвикват неповторими чувства на удоволствие и хармония.
Сапун Венеция – Мистика, карнавали, любов и романтични аромати на разцъфнало Мушкато, Оризови поля и Цвят от памук.

Допълнителна информация:
Затворете очи и се пренесете с аромата до най-добрите места в Италия. Гледки от прекрасни плажове, чаровни градове и села, култура и история в шест аромата, пресъздаващи характерното за животa в Италия. Шест места, шест непознати светове ще откриете чрез фантазията на сетивата.

 

NESTI DANTE от Флоренция
„Не сме най-големите, но сме най-добрите”

Да  поговорим за сапуна, за историята на неговото възникване. Всичко започва с една легенда: Рибар приготвил на плажа в Лигурия (Южна Италия) казан с маслиново масло и субстанции съдържащи сода. Жена му сварила субстанцията в казана и го нарекла на местния диалект „савун”. Така възникнало името на град Савона. В началото на 19 ти век бръснаря Андрю Пиърс от Лондон, го трансформира в истинска парфюмерийна козметика. Днес сапуна е не само основен продукт за хигиена, но и страст за много производители. За да се получи истински сапун е необходима не само правилната рецепта, но и много фантазия.
Данте е основателя на фабриката за сапуни  Nesti Dante основана през 1945 година във Флоренция. На 20 годишна възраст Данте прави в дома си първия сапун в 50 литров казан. Само три години по-късно основава своята фабрика в която залага на естествени методи, рецепти и суровини за производството на сапуни. Спазва старата традиция на получаване чрез варене в 70 -120 тонови казани, умело използва комбинация от аромати като ги съчетава в ексцентрични колекции с характерен сюжет.  Използва като активни съставки множество етерични масла и екстракти от екзотични растения и цветя. Натурален сапун от естествени качествени суровини, предназначен за всеки тип кожа. Не изсушава, перфектно почиства с нежна ароматна пяна. Деликатно подбраните аромати пренасят чувствата и сетивата в други измерения. Опаковката е естествена пореста хартия пропускаща аромата, съчетава прекрасен дизайн и фантазия.
13 специфични колекции натурални сапуни съчетаващи 63 различни аромата,
7 колекции течни сапуни и пяни за вана, 8 колекции в подаръчна форма.
Повече от половин столетие натрупан опит и продажби по цял свят, с логото: „Ние винаги ще работим не да бъдем най-големите, а най-добрите”.

Водата поражда живот, водата притежава енергия, водата пречиства, водата и Nesti Dante ще ви дадат ново начало!
Сапуните за нестандартните, за хората с фантазия, за хората обичащи натуралното, за хората пътешественици и тези които даже не са такива но .........кой знае!! Нека да попътуваме заедно в магическия свят на ароматите.

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg