BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
КОМПЛЕКТ САПУНИ В ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА - СЕРИЯ ЕМОЦИИ В ТОСКАНА
КОМПЛЕКТ САПУНИ В ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА - СЕРИЯ ЕМОЦИИ В ТОСКАНА
каталожен номер: 642200117
6 бр х 150 гр.
продукта е в наличност
35.00 лева
(€ 17.90)

Описание:

Цъфтящи Градини (възбуждащ) пролетна разходка през чаровни аромати, пораждащи фантастични сънища и страсти.

Средиземноморско Докосване (освежаващ) -  свързано със свежестта на морски бриз с ухание на хвойна, мащерка и борова смола.

Омагьосана Гора (кислороден) - мистичен вятър преминаващ през свежи листа освежени от дъжда, живителен полъх за кожата и сетивата довяващ виталност и здраве.

Златиста Провинция (подхранващ) -  скъпоценни житни хълмове и ниви срещащи се с червени избуяли макови полета, пъстри селски аромати изпълнени със съкровени чувства и мистични усещания за първична страст .

Селища и Манастири (релаксиращ) - емоционално усещане за земята и рая, букет от събуждащи сетивата аромати за баланс между душата и тялото.

Термални Извори
(лечебен) усещане пресъздаващо красотата и хармонията на древен Рим. Чист аромат даряващ на кожата енергия и лечебното действие с термална вода.


Допълнителна информация: 

Градове на изкуството, манастири, селца, чифлици, плевни, цветни градини, гори и зелени хълмове, променящи цвета си през сезоните, картини които виждате през прозореца на пътуващ през Тоскана влак. Картини създадени с Любов и Емоции, породени от красотата на Тосканската земя и пресъздадени чрез живописни аромати 250 гр.


NESTI DANTE от Флоренция
„Не сме най-големите, но сме най-добрите”

Да  поговорим за сапуна, за историята на неговото възникване. Всичко започва с една легенда: Рибар приготвил на плажа в Лигурия (Южна Италия) казан с маслиново масло и субстанции съдържащи сода. Жена му сварила субстанцията в казана и го нарекла на местния диалект „савун”. Така възникнало името на град Савона. В началото на 19 ти век бръснаря Андрю Пиърс от Лондон, го трансформира в истинска парфюмерийна козметика. Днес сапуна е не само основен продукт за хигиена, но и страст за много производители. За да се получи истински сапун е необходима не само правилната рецепта, но и много фантазия.
Данте е основателя на фабриката за сапуни  Nesti Dante основана през 1945 година във Флоренция. На 20 годишна възраст Данте прави в дома си първия сапун в 50 литров казан. Само три години по-късно основава своята фабрика в която залага на естествени методи, рецепти и суровини за производството на сапуни. Спазва старата традиция на получаване чрез варене в 70 -120 тонови казани, умело използва комбинация от аромати като ги съчетава в ексцентрични колекции с характерен сюжет.  Използва като активни съставки множество етерични масла и екстракти от екзотични растения и цветя. Натурален сапун от естествени качествени суровини, предназначен за всеки тип кожа. Не изсушава, перфектно почиства с нежна ароматна пяна. Деликатно подбраните аромати пренасят чувствата и сетивата в други измерения. Опаковката е естествена пореста хартия пропускаща аромата, съчетава прекрасен дизайн и фантазия.
13 специфични колекции натурални сапуни съчетаващи 63 различни аромата,
7 колекции течни сапуни и пяни за вана, 8 колекции в подаръчна форма.
Повече от половин столетие натрупан опит и продажби по цял свят, с логото: „Ние винаги ще работим не да бъдем най-големите, а най-добрите”.

Водата поражда живот, водата притежава енергия, водата пречиства, водата и Nesti Dante ще ви дадат ново начало!
Сапуните за нестандартните, за хората с фантазия, за хората обичащи натуралното, за хората пътешественици и тези които даже не са такива но .........кой знае!! Нека да попътуваме заедно в магическия свят на ароматите.

 

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg