BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
МИКРОФИБЪРНА КЪРПА
МИКРОФИБЪРНА КЪРПА
каталожен номер: 12
 
продукта е в наличност
7.90 лева
(€ 4.04)

Проблемите не са в замърсяванията, които виждаме, а в тези които са невидими за нашите очи.

Милиони тонове химически средства за почистване всяка година затрупват Земята, създавайки по този начин един от главните екологични проблеми. С кърпата, която ви предлагаме, този проблем може да бъде разрешен. Единственото, от което имате нужда е кърпата и малко....вода. Благодарение на това, Вие постигате съкращаване от 10 до 30% на разходите за почистващи препарати и значително намалявате замърсяването на околната среда. Вие ще бъдете изненадани от чистотата и блясъка, които не могат да бъдат постигнати с класическите начини за почистване. Ще дадете и своя принос за чиста околна среда.

Каква е тайната на кърпата?

Тайната на кърпата е в уникалния вид и структура на т.нар. супер-микровлакна, от които тя е произведена. Супер-микровлакното е изградено от множество полиамидни и полиестерни влакънца. Дебелината на всяко от тях е 1/100 от дебелината на човешки косъм. Всяко влакно е с такава структура, която гарантира пълно почистване на повърхността на материалите, без да ги наранява. Материята позволява многократно използване за почистване на различни повърхности. Когато влакната на кърпичката са сухи, прахта и замърсяванията се свързват на повърхността им чрез статично привличане. Когато влакната са влажни, замърсяванията се улавят благодарение на капилярни сили на взаимодействие.

Поблемите не са в замърсяванията, които виждаме, а в тези които са невидими за нашите очи.

Благодарение на своята структура, влакната на кърпата улавят не само видимите, а и невидимите замърсявания. Ще можете да почистите и развиващите се по повърхностите бактерии. Това е доказано в редица медицински изследвания, в резултат на което микрофибърните кърпи намират широко приложение в здравни, медицински и учебни заведения. Концепцията за приложението на микрофибърни влакна се заражда в Швеция в началото на 90-те години на 20 век. Когато микрофибърните кърпи се появяват в тази безспорно екологична страна, към нея се е подходило скептично. Днес специализираните институти доказват, че кърпата е надежден и сигурен метод за повишаване на хигиената, намаляване на бактериологичните замърсители с повишаване на ефективността и икономичността в процеса на почистване.

Сега към истинското чудо.

Изберете произволна повърхност - мебели, огледала, очилата ви, или това, за което се сетите. Нанесете мазнина по избраната повърхност. След това почистете повърхността с кърпата. Виждате ли резултата? При това без никакви химически средства. Помислете какво означава това за околната среда!

При почистване на автомобил, изперете кърпата. Характерните следи от камъчета по автомобила Ви вече няма да се забелязват. Вътрешността на автомобила почиствайте също с влажна кърпа. Внимателно почиствайте и стъклата на автомобила. Ще бъдете изненадани от отличния резултат.

ЗЛАТНИ ПРАВИЛА

Използвайте кърпата суха за почистване на прах, а влажна за всички останали случаи. Кърпата може да се пере при температура до 90°С, когато е силно замърсена и пренаситена с прах и замърсявания. При пране използвайте перилни препарати без избелващи средства и омекотители!

ГРЕШКИ ПРИ УПОТРЕБА

Ако случайно сте изпрали кърпата с препарат, който съдържа избелващи препарати или омекотители, тя временно губи своята ефективност. Ако това се случи, изперете я отново с препарат, който няма такива съставки за да възстанови кърпата отново своята активност.

ТРАЙНОСТ НА КЪРПАТА

Известно е, че кърпата издържа повече от 900 изпирания при 90 С, при което ефективността и не се губи.

ВАЖНО

Ако искате с нова кърпа да чистите стъклени или други гладки повърхности, първо я изперете, за да отстраните частиците ситни влакна от производството. Кърпата е създадена за почистване на всякакви гладки повърхности. При почистване на грапавини трябва да бъдете внимателни, за да не нараните и накъсате влакната на кърпата. Не почиствайте с нея топли повърхности. Изчакайте да изстинат. Високата температура необратимо уврежда кърпата и нейната активност.

Кърпата от микрофибърно влакно е идеално средство за почистване в домакинството, офисите, индустрията, здравните заведения, болници, детски градини, училища ...или там, където има нужда.

Размер: 40х40 см; 350 g/cm²

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg