BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА ЦВЕНО ПРАНЕ PER LUKS COLOR
ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА ЦВЕНО ПРАНЕ PER LUKS COLOR
каталожен номер: 101022103
3 л.
продукта не е в наличност
9.40 лева
(€ 4.81)

Описание:
Препарата PER-LUKS-COLOR е предназначен за пране на цветни тъкани. Благодарение на специалните съставки, които не позволяват смесване на цветовете се получава добро изпиране без повреждане на тъканите.
Идеален перилен препарат за цветни тъкани, третирани при ниска температура. Не съдържа белина и така предпазва тъканите и цветовете. Поради особената структура препарата, не е необходимо допълнително прибавяне на омекотител за вода независимо от твърдостта й. Препаратът съдържа одобрени сурови органични материали.
Благодарение на новата си  формулировка, PER-LUKS-COLOR зае своето място на пазара на течни перилни препарати.
Новата подобрена формула на  PER-LUKS-COLOR за ензимна и намаляваща триенето на повърхностите система, защитава нишките и почиства дори и при ниски температури. Тя помага на меките детергенти да защитават всяка отделна нишка дори повече и да постига значително по-добър измиващ резултат. Новата рецепта прави прането Ви осезаемо по-меко.
Съставките, които компанията разработи са отговорни за този процес:
Новият PER-LUKS-COLOR  представя ново подобрено поколение от ензими. Те изпълняват задачите си дори и в особено малки количества и ниски температури. Те са също бързо и напълно биоразградими и поради тази причина не замърсяват водата.
Оптимизираната система за опазване на повърхостите подобрява измиващото действие на  PER-LUKS-COLOR. По време на прането детергентите премахват замърсяването, съдържащо течни или твърди омазняващи продукти. Почистващите агенти не са химически разтворими и осигуряват по-доброто овлажняване на тъканите от измиващата вода.


© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg