BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
SUKAFEED XL ДОБАВКА ЗА СВИНЕ
SUKAFEED XL ДОБАВКА ЗА СВИНЕ
каталожен номер: 10103101
 
За поръчка, моля, свържете се с нас
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509

ЕКО МАКС БИО ЕООД

Изключителен представител на SUKAHAN (WEIFANG) Bio - Technology Co. Ltd

София, ул. Кораб планина 22, тел./факс 868-31-23, 087 8621509 e-mail: ekomakc@abv.bg

Продажба на биоензимни продукти за пречистване
на отпадъчни води, аквакултури, биоземеделие, биоживотновъдство, ензими за пивоварната, спиртоварната, хранителновкусовата, целулозно-хартиената, текстилната промишлености, както и на екологични и биологични перилни и почистващи препарати

 Всички продукти може да закупите онлайн
от
тук

SUKA-Feed XL
БИОЕНЗИМНА ДОБАВКА КЪМ  ХРАНА НА СВИНЕХранителната добавка е икономически изгодна, за сметка на високата активност на ензимите, при ниски дози на влагане. 
 
Въведение:
     SUKA-Feed XLе създаден на базата на голямо количество спори на пробиотици и ензимите - ксиланаза, β-глюканаза , пектиназа, протеазни и амилазни храносмилателни ензими и маноза.
    Тази комбинация е съобразена  със  специфичните особенности  на  фуражи, съдържащи ечемик и пшеница. Тъй като в тях има ксилан който съдържа анти - хранителни фактори, ксилазата съдържаща се в  SUKA-Feed XL ефективно разгражда ксилана и отстранява анти-хранителните фактори и така се подобрява усвояването на храната от животните, което води до повишаване на приръста при непроменени дневни дози на хранене. 
Особенности:
      Тънките черва на прасето са сложна структура, дълга приблизително 7,8 м. Тя се състои от много крипти, известни като керкгингови крипти, състоящи се от вили и микровили, които имат за цел максимално да увеличат площта на резорбиращата повърхност на червата.
        При малките прасета с тегло до 3 кг общата площ на резорбиращия епител на червата възлиза на около 114 кв.м, увеличаваща се до 2000 кв.м при подрастващите прасета. Тънките черва при прасетата изпълняват две функции: храносмилане и абсорбиране на хранителните съставки за превръщането им в използваеми източници на енергия и отхвърлянето на патогени, токсини и алегрени.
       Дейността на червата може да бъде оценена по различни критерии - дължина на вилите, дълбочина на криптите, брой на отделящите слузест секрет клетки, пропускливост през чревната стена, ензимна активност по краищата на власинките и прираст на прасетата.
Намалената консумация на храна има негативно влияние върху всички тези показатели.
Начин на действие на препарата:
      Препарата трябва да се използва като добавка към храната на животните.
Тои подобрява микрофлората в стомашночревния тракт на животното като   инхибира растежа на патогенните микроорганизми което в комбинация с храносмилателните ензими води до по бързо и по пълно разграждане на хранителния субстрт и  пълноценото му абсорбиране от организма на животното. Това води до по пълноценно хранене на животните при непроменена дневна доза фураж.
      Животните боледуват по рядко а при  евентуално боледуване го понасят по леко и оздравяват много бързо без загуба на телесна маса. Това е така защото животното не губи апетит за ядене
и не намалява консумацията на енергия. Всички свиневъди знаят, че намалената консумация дори само за един ден намалява височината на вилите, което оказва значително влияние върху общата повърхност на червата. При тези условия животните започват да използват запасите от телесна мазнина и значително омършавяват.

Маноза:

 

       Манозата е основен играч в комуникацията между клетките и се абсорбира осем пъти по-бавно от глюкозата. Когато манозата е погълната, тя отива директно от горния стомашно-чревен тракт към кръвния поток, вместо да се превръща в гликоген или складира в черния дроб. След това се филтрира чрез бъбреците и изпраща към пикочния мехур за отделяне.
 
От осемте основни захари, важни за доброто здраве на животните, манозата е най-значимата. Тя е въвлечена в повече клетъчни действия от която и да е от другите основни захари и недостигът на маноза може да доведе до цяло множество здравословни проблеми и забавяне на приръстта при свинете.

      Манозата се свързва не само с помощта и в комуникацията между клетките, но също и с потискане на туморния растеж и предпазване от паразитни, бактериални, вирусни и гъбични инфекции, с основната и роля при тъканното ремоделиране. Подпомагайки имунната система, манозата е необходима за производството на цитокини, които се борят срещу инфекции и болести.
   Според изследванията, манозата облекчава възпалението при ревматоидния артрит, понижава кръвната захар, помага при инфекции на пикочните пътища. Учените от Гликобиологичния Институт в Оксфорд (Glycobiology Institute at Oxford ) са установили, че макрофагите имат манозни рецептори, които активират имунните атаки.
      E. coli бактериите, които се съдържат в лигавицата на пикочния мехур по време на инфекция, се закрепват към манозните молекули и се отделят по време на уриниране. Това закрепване и механизма на изхвърляне могат да дадат на манозата по-висока успеваемост от антибиотиците в борбата с пикочните инфекции.

      
Пробиотици спора :
Те се активират още в момента на добавяне на препарата към фуража като спората се пуква и започва да се дели като бактерия и започва производството на голямо количество полезни ензими. Ензимите подобряват храносмилането на животното и подобряват усвояването на храната.
       Kсиланаза:
може  ефективно да  разгражда на AX и отстранява  анти- хранителни сили. Влияят на глутеновата структура чрез увеличаване количеството на водноразтворимите пентозани. Ефектът от тяхното действие води до подобрена стабилност  на фуража , подобряване на органолептичните качества.
      β -глюканаза:
отстранява  вредните последици отβ -глюкан и хидролизира за да бъде резорбируем и  намаляване на прости захари /монозахариди/ и подобряване на хранителната стойност на фуража.
     Целулаза:
 подпомага  напълно да хидролизира  целулозата  в глюкоза и повишаване на продуктивността на животните и пълното  усвояване на  храната  за животни в широк диапазон.
    Пектиназа:
подпомага  отстраняване на анти- хранителни фактори на пектин и целулоза и освобождаването на храненето, подобряване на смилаемостта на животните в широк диапазон.

    Амилаза
:
може да се разложи на макромолекули на амилаза в абсорбиране с ниско молекулна амилаза във фуража .
   Протеазни:
 протеазен инхибитор и lectin.
 
3. Характеристиките на продукта :

компонент
Пробиотици спор
Xlanase
β -глюканаза
Целулаза
пектиназа
Амилаза
Външен вид:
Бледо кафяв течен прах
Мирис:
Леко ферментация мирис
PH : 4.5 ± 1.0

 
4. ПРОДУКТ възможности
 •  Повишаване дневно наддаване на тегло
 • Премахване на анти - хранителни сили, освобождаване на хранене и подобряване на смилаемостта на животните в широк диапазон.
 •  По-добро усвояване на фуража,  като по този начин намаляване на общите разходи за храна .
 •  Подобряване на  имунната  система  на животните и подобряване на анти- стрес способности.
 • Няма замърсяване, няма остатъчни количества и опазването на околната среда .
5. ОБХВАТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ:
SUKAFeed XL могат да се използват във фуражите за свине, домашни птици , преживни животни и евентуално други видове.

6.Начин на приложение:
 SUKAFeed XL  се слага в комбинирания фураж.  
 •   Препоръчва се в доза  около 80-100 g/т .
 •   Потребителите могат да коригират дозата съгласно предписанието.
7. ОПАКОВКА И СЪХРАНЕНИЕ:

Опаковка:
25kg/бидон

Условията за съхранение: 

 • SUKAFeed HL трябва да се съхранява в оригинални, затворени опаковки при стайна температура ( 21-25 ℃ ) и от директна слънчева светлина .
 • Защита на продукта от влага .
 • С подходящи съхранение задържани дейност на повече от 90% е гарантирано до 24 месеца след датата на производство.
 Гаранционен срок: 2 години .
 
8. ВНИМАНИЕ:
 • SUKAFeed XL е нетоксичен и биоразградими.
 • Въпреки това, ненужна контакт с продукта трябва да се избягва.
 • Продължителната експозиция на протеини продукти , като например SUKAFeed XL може да изостри някои индивиди към продукта.
 • Измийте ръцете с топла сапунена вода след работа .
 • Да се пази от деца.
 
© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg