BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
СТАТИЯ: "БЕБЕШКА БИО КОЗМЕТИКА ОТ ЛАТВИЯ"

ВИЖ Промоциите на бебешка  козметика от тук

Известен факт е, че кожата на бебето е нежна и чувствителна, а всеки един контакт с химикал или дразнител, може да я увреди и нарани, което често е причина не само за дискомфорт у бебето, но и за много притеснения за родителите му. Био козметичните продукти на MADARA са една определено нежна грижа, както към бебето, така и към околната среда.

Серията „Ecobaby” e чудо на природата, също като вашето дете! Активните съставки използвани в производството на продуктите Еcobaby се добиват от Балтийски цветя и билки, отглеждани в био ферми. Те са внимателно подбрани, така че чувствителната бебешка кожа да получи специфичната грижа, от която се нуждае.

Вие и вашето бебе ще се насладите на естествения аромат на кремовете и маслата, който се придава от съдържащото се в тях био масло от слива, без да се налага да се използват парфюми или етерични масла. Продуктите успокояват бебето, действат противоалергично и противовъзпалително, тествани са дерматологично и са добре балансирани, за да осигурят най-добрата грижа за деликатната и чувствителна бебешка кожа – от самото раждане на детето до първите му стъпки в училище.

MАDARA „Еcobaby” е приказка за вашето дете, която започва с картинката на самата опаковка, но вие ще трябва да я довършите заедно, така че всяко къпане или мазане с кремче да се превръща в жизнерадостно приключение.

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg