BGtop
Био Форум » ЗА НАС КОНТАКТИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА СТАТИИ
E-Mail Абонамент
Получавайте на Вашия e-mail актуална информация за нови продукти, промоционални оферти, интересни статии и събития
Име, Фамилия:
Населено място:
Телефон:
E-mail:
СТАТИЯ: "СЕКРЕТНИ "ХУМАННИ" ЕКСПЕРИМЕНТИ"
СТАТИЯ:

Представа за тъмната страна на "демокрацията", към която искат да приобщят България българските евроатлантици ще дадат данните за някои "високо хуманни" експерименти отвъд океана:

1931 г. д-р Корнелиус Роудс, под егидата на Института за М. проучвания "Рокфелер", инокулира (инжектира) ракови клетки в хора. По-късно облъчва американски войници и пациенти без тяхно знание.

1932 г. - 200 американци, болни от сифилис, не са уведомени за болестта им и не са лекувани, за да се проследи развитието на болестта (и всички те умират).

В продължение на 20 години, до 1935 г. измират няколко млн. американци, главно чернокожи, от пелагра и PHS не прави нищо, защото са негри, а PHS знае от самото начало, че причината за болестта е недостигът на витамин В-комплекс.

1940 г. - 400 затворници в Чикаго са инфектирани с малария за да се експериментират нови медикаменти.

1945 г. - САЩ(ЦРУ) спасява 900 нацистки лекари и учени, включително и д-р Й. Менгеле ("ангелът на смъртта"), дава им закрила и нови самоличности за да работят върху секретните проекти в САЩ.

1945 г. - В САЩ стартира Програма "Ф"  за флуориране на водата.

От 1947 г. AEG вкарва интравенозно радиоактивни вещества на нищо неподозиращи пациенти.

1947 г. - ЦРУ експериментира с психотропни вещества, например ЛСД, за подривна дейност. Опитни зайци са военни и цивилни граждани, със или без знанието им. Подобни експерименти се провеждат в армията от 1955 до 1958 г.

1950 г. - САЩ детронира ядрена бомба в пустинята за да изследва заболяванията и смъртността на хората в близките селища по посока на вятъра.

1950 г. - имитира биологична атака - разпръсква облак бактерии над Сан Франциско. þ Много жители заболяват от пневмония.

1951-1969 г. - изпитания на открито на болестотворни вируси и бактерии в различни населени области на САЩ.

1953 г. - военните изпускат облак от газ, съдържащ Zn-Cd-S (цинково-кадмиево-серни) съединения над няколко големи града в щата Вирджиния.

1953 г. - Зловещ проект MK-ULTRA  за разработване и изпитване на вещества и биологични агенти за контрол на съзнанието и поведението на големи групи хора.

1960 г. - Военното разузнаване на САЩ стартира проектите Third Chance (изпитване на ефектите на ЛСД върху европейското население) и Derby Hat (Изпитване на ЛСД върху азиатското население). Затова има толкова много наркомани по света и това е причината този проблем толкова дълго да не може да се изкорени.

1965 г. - Проект MK-SEARCH, 1967 г. - MK-NAOMI  = различни версии на MK-ULTRA.

1966 г. - Проект MK-OFTEN - изпробва токсичните ефекти на медикаменти върху хора и животни.

1968 г. - ЦРУ експериментира възможностите за отравяне на питейната вода с различни химикали.

1969 г. - 10 млн.$ за откриване/произвеждане на ново биологично оръжие - микробен агент, срещу който не съществува естествен имунитет.

1970 г. - Разработване на "етническо биологично оръжие" за унищожаване на отделни етнически групи, на база на генетичнните разлики в ДНК.

1975 г. - Вирусна програма - да се разработи вирус за рак в човека.

1977 г. - Става известно, че 239 населени области в САЩ за 1949-1969 г. са подлагани на целенасочено биологично заразяване.

1978 г. - Експерименти с ваксина срещу хепатит-В в Ню Йорк, Лос Ангелис и Сан Франсиско, като се ваксинират главно хомосексуалисти. þ В същите градове през 1981 г. се диагностицират и първите случаи на спин в САЩ.

Към 1986 г. САЩ разполага с набор биологични агенти, включително модифицирани чрез генно инженерство вируси, естествено съществуващи в природата токсини и микроби, които могат да променят имунологичния си характер и от които човек не може да се предпази.

1987 г. - Въпреки забраната на опитите с биологично оръжие, 127 центъра - институти и лаборатории в САЩ - продължават.

1990 г. - Ваксина срещу морбили се прилага върху латиноамерикански и негърски бебета, без да се уведомят родителите.

1994 г. - В американските войници, участвали през 1991 г. в операция "Пустинна буря" в Ирак, е открит щам на микроб от биологично оръжие, в чиято структура е внедрена 40% от обвивката на            HIV-вируса.

1994 г. - Доклад, разкриващ че през последните 50 години стотици военни са използвани за експерименти с различни токсични вещества - невропаралитични газове и химикали, халюциногени, йонизираща радиация и др.

1995 г. - Разкрито е, че биологични агенти са изпитвани върху затворници в Тексас.

1997 г. - 88 конгресмени подписват писмо за разследване био-оръжията и "синдрома на залива".

Видно е, че смесването на икономически, политически и военни интереси води до образуване на изключително болестотворен токсичен коктейл. Секретните експерименти със здравето продължават да се извършват и в други страни.

Ясно е вече защо човечеството става все по-болно. Обаче промяна в системата е възможна само с активната намеса на пациентите - настоящи и потенциални. Всеки трябва да поеме своята отговорност към себе си и към всички останали. Лекарите - да се обърнат към здравия разум, медицината да се освободи от догмите. За ново, хуманно здравеопазване е необходимо ново съзнание и нова ценностна система, базирана не върху материалните придобивки, а върху духовността и морала.

Сигурен съм, че имаме волята да вземем съдбата си в свои ръце и да осигурим здраве за нашата планета, за нас самите и за бъдещите поколения. Нека го направим!

© ЕКОМАКС АПИ
Електронен магазин - Грижа за здравето, външния вид и всичко за дома. За да се чувстваме и изглеждаме добре!
Адрес: София, ул. Кораб планина 22
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509
факс: 02 / 868-31-23
e-mail: ekomakc@abv.bg